Közel 400 ezres kezdő fizetés a balatoni ALDI áruházaknál

Hírek2022. ápr. 14.Növekedés.hu

A sikeres budapesti toborzónap után az ALDI Magyarország egy balatoni roadshow keretén belül keresi a magyar tenger környékén található üzleteinek jövőbeni munkavállalóit, amelyen bármely álláskereső részt vehet. A vállalat a balatoni üzleteiben 2022.06.01-08.31. között az ország többi ALDI áruházához képest magasabb, kiemelt bért fizet, továbbá az üzletekhez közeli, magas színvonalú balatoni szállásokat biztosít vagy útiköltséget térít. A toborzónapon akár határozott idejű, a nyári szezonra szóló szerződés is köthető, és a vállalat 30-35 órás részmunkaidős, illetve 40 órás teljes munkaidős munkavégzésre is lehetőséget biztosít ebben az időszakban.

A nagy sikerű budapesti toborzónap mintájára az ALDI Balaton-parti és környéki településeket érintő roadshow keretében mutatkozik be az álláskeresők számára. A 2022. április 19-én Veszprémben, április 20-án Keszthelyen és április 21-én Siófokon megrendezésre kerülő toborzónapokra minden olyan jelentkezőt várnak, aki szeretne közelebbről, első kézből tájékozódni a cég regionális értékesítési vezetőitől a nyitott pozíciókról, a munkavégzési keretekről és lehetőségekről, valamint azokat, akik számára a közvetlen információk mellett kiemelten fontos a munkakeresési idő lerövidítése, a személyes találkozó és a segítségnyújtás az álláskeresés folyamatában.  

A toborzónapon az áruházlánc a balatoni üzleteiben elérhető bolti eladó pozíciókra keres kollégákat.

A délelőtt 9-től este 18 óráig tartó rendezvényeken a résztvevők személyesen találkozhatnak az ALDI áruházvezetőivel és HR munkatársaival. A toborzáson a jelentkezési folyamat egy napra, egyetlen alkalomra rövidül: a nyitott pozíciók iránt érdeklődőknek elég egy aktuális papíralapú önéletrajzzal érkezniük, a toborzó kollégák segítenek a helyszínen feltölteni az adatokat a vállalat digitális HR-rendszerébe, majd a feladatkörökről, juttatásokról, előrelépési lehetőségekről szóló tájékoztatás után a helyszínen sor kerülhet egy személyes interjúra. A vállalat balatoni üzleteibe most jelentkezők akár határozott idejű, júniustól augusztus végéig szóló szerződést is köthetnek. 

A vállalat jelenleg 9 áruházzal rendelkezik a Balatonnál, így Balatonlelle, Szántód, Siófok, Balatonalmádi és Tapolca ALDI-áruházai mellett Keszthelyen és Balatonfüreden 2-2 ALDI üzlet várja széles saját márkás áruválasztékával és alacsony áraival mind a helyi és környékbeli lakosokat, mind a nyaraló turistákat.

Az üzletekben jelenleg mintegy 190 főnek nyújt munkát és karrierlehetőséget a diszkontlánc, hamarosan pedig Balatonfenyvesen újabb ALDI-üzlet nyitja meg kapuit, ami szintén új munkahelyek teremtésére ad lehetőséget.

2022. január 1-jétől az ALDI valamennyi munkakörben 8 százalékkal emelte dolgozói bérét, és továbbra is kiemelten honorálja a lojális, az ALDI-val hosszú távú karriert tervező kollégákat.

A balatoni ALDI‑üzletekben dolgozó bolti eladók kiemelt bérezésre számíthatnak a nyári hónapok során: 2022.06.01-08.31 között a bolti eladók kezdőbére heti 40 órás munkavégzés esetén bruttó 398 800 forint, heti 35 órás munkavégzés esetén bruttó 348 950 forint, aki pedig a 30 órás munkavégzést választja, az bruttó 299 100 forint bérre számíthat.

Részmunkaidő esetén a munkavállalóknak több idejük marad családjukra, hobbijukra, vagy élvezhetik a tópart gazdag nyári pihenési, sport- és kulturálislehetőségeit. Ha a jelentkező az ország más részéből jön a balatoni ALDI-üzletekbe dolgozni, a vállalat vagy az érintett üzlethez közeli, magas színvonalú balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét. A pályakezdő kollégák számára természetesen az ALDI által kínált pozíciók is lehetőséget nyújtanak a 25 év alatti fiataloknak járó adómentesség igénybevételére.    

Az ALDI toborzónapjára még előzetes regisztráció sem szükséges, a rendezvényt bárki bármikor felkeresheti.    

Az eseményről részletek az ALDI Karrier Facebook-oldalán találhatók, a nyitott pozíciókról pedig az ALDI Karrier honlapján lehet tájékozódni.