Keresed a tökéletes cumit? A Bibs/Frigg cumi lesz a tuti befutó!

Hírek2021. aug. 12.Növekedés.hu

Van egy eszköz, amely éppen annyira a kisbabák legjobb barátja, mint az anyukáké. Ez nem más, mint a cumi, amely ennek a bejegyzésnek is a középpontjába fog kerülni. Mindenről szó lesz! Miért imádják a kisbabák? Miért segít sokban az anyukáknak? A mi szívünket örökre elrabolták a Bibs és Frigg cumik, ami persze nem véletlen. Ha épp kisbabád érkezését várod, és az utolsó eszközöket próbálod beszerezni, mindenképp tarts velünk!

Miért imádják a kisbabák a cumikat?

A kisbabák számára a cumi egy nagyon fontos eszköz. Hogy miért? Egyrészt mert leköti őket. A cumizás egy nagyon kellemes érzés a kisbaba számára, ráadásul az első néhány hónapban a kukucskáláson kívül nem nagyon csinál mást. Eszik, pancsizik, alszik és figyel. Néz titeket, a környezetét. Ebben a nagy figyelésben bizony jólesik az a cumi, tulajdonképp olyan számára, mint nekünk, felnőtteknek egy rágó a szánkban.

Ahogyan nekünk egy Orbit, úgy a kisbabák számára a cumi az, ami képes őket megnyugtatni. Bizony! A kisbabák az önnyugtatás művészetét a cumi segítségével tanulják meg. Azaz megtanulják, hogy ha baj van, úgyis ott termetek és minden jobb lesz, na meg azt is, hogy a sírás nem mindig segít mindenben. Azok a kisbabák, akik rászoknak a cumikra, általában jóval nyugodtabbak, hiszen ők tényleg csak akkor pityeregnek, ha éhesek, szomjasak, tele a pelusuk, vagy kényelmetlen számukra valami.

Miért hasznos a cumi az anyukák számára?

Az anyukák kezében a cumi egy csodafegyver. A kisbabák pillanatok alatt nyugszanak meg a cumitól. Nem lesz már gond, ha meg kell őket etetni, nem okoz problémát, ha nyűgösség miatt krokodilkönnyeket eresztenek útjukra. A cumi egy igazi varázsfegyver. Arra azonban figyelned kell, hogy ne engedd kisbabádnak, hogy amikor megindulnak a fogacskái, folyamatosan cumizzon! Teljesen el kell hagynotok, mire oviba megy, de jobb, ha már előtte sem nagyon használja. A cumi ugyanis, miután megindultak a fogacskák, el tudja torzítani az irányukat.

A Frigg/Bibs cumik előnyei

A Frigg és Bibs termékeknek két előnye van: nagyon divatosak és tökéletesen képesek betölteni a szerepüket. Hogy miért? Mert a cég hosszú évek óta foglalkozik cumik készítésével.

A Peekabooshop.hu-nál kapható Frigg és Bibs cumik mellett rágókákat - amire le lehet cserélni a cumit, amikor megindulnak az első fogak -, na meg mindent és bármit lehet kapni, amik kelleni fognak a babaápolás során.

Mi menti még meg az anyukákat?

Az első néhány hónap során két eszköz van, amely nélkül jóval nehezebb dolgod lesz. Az egyik a szopipárna, a másik pedig a babafészek. Előbbi etetni segít, utóbbi pedig abban lesz jó, hogy kisbabád bárhol elaludhasson, például a szülői ágyban, hogy éjjel jóval egyszerűbb legyen az etetés és a peluscsere!(x)