Lenyomják az árakat: óriási akcióba vágott a DIGI

Hírek2024. márc. 8.Növekedés.hu

Fél évig 50 százalékos havidíj-kedvezményt biztosít a DIGI a DIGINet 1000 FTTH (1000/300 Mbit/s maximális sávszélességet kínáló optikai vezetékes) díjcsomagra a mindenkori aktuális díjból.

Az új ügyfelek számára az igénybevétel feltétele a tizenkét hónapos hűségidő és az elektronikus számlázási szolgáltatás (e-Pack) vállalása.

Az ajánlattal a DIGI már meglévő ügyfelei is élhetnek, amennyiben az internetelőfizetésük hűségideje lejárt, vagy a már meglévő telefonos és televíziós, illetve telefonos vagy televíziós szolgáltatásaik mellé a DIGINet 1000 FTTH csomagot választják, és 12 hónap hűségidőt és elektronikus számlázási szolgáltatást vállalnak.

A DIGI új ügyfelei automatikusan WiFi 6 képes eszközt is kapnak az akció során. 12 hónap hűséggel és e-pack kedvezménnyel, az új DIGINet 1000 FTTH előfizetés az első hat hónapban féláron vehető igénybe a mindenkori listaárhoz képest díjmentes WiFi 6 opcióval.

A WiFi 6 segít az egyre „okosodó” otthonok növekvő számú eszközeinek hatékony és gyors kiszolgálásában, az intelligensen megoszló sávszélességgel pedig egyszerre több készüléken élvezhető a gyors WiFi. A DIGINet 1000 FTTH kedvezményes csomagja 2024. április 15-ig érhető el.

A kedvezményes ajánlat kizárólag a DIGI optikai (FTTH) technológiával kiépített szolgáltatási területein érvényes.