Mennyit lendített a digitalizáció a hazai feldolgozóiparban?

Hírek2023. feb. 8.Növekedés.hu

A digitalizáció és az üzleti teljesítmény összefüggéseit helyezik a fókuszba a Magyar Közgazdaásgi Társaság fórumán.

Digitalizáció és üzleti teljesítmény – hazai feldolgozóipari tapasztalatok. Ezzel a címmel jelent meg Demeter Krisztina, Granát Marcell, Lőrincz László és Losonci Dávid tanulmánya a Közgazdasági Szemle 2023. januári számában.

A cikk apropóján a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) és a Közgazdasági Szemle közös, online szakmai rendezvényt szervez 2023. február 9-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény kezdetén a szerzők – Losonci Dávid, a Budapesti Corvinus Egyetem Operáció és Döntés Intézetének igazgatója, Lőrincz László, a Corvinus Institute for Advanced Studies és a KRTK KTI tudományos főmunkatársa és Demeter Krisztina, a BCE Operáció és Döntés Intézet Ellátásilánc-menedzsment Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára – mutatják be a kutatás főbb megállapításait, majd egy kerekasztal-beszélgetés keretében.

Czuczor Gábor, a Hewlett Packard Enterprise (HPE) tanácsadási üzletágának szakértője és Thernesz Artur, az Eurofins üzletágigazgatója osztja meg gondolatait a témában a hallgatósággal.

A beszélgetést Pongrácz Ferenc, az EIT Health InnoStars regionális igazgatója, az MKT Informatikai Szakosztályának elnöke, az országos elnökség tagja moderálja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m3065dfd00b478d58bd30f28022a67eeb
Meeting number: 2379 982 4958
Password: Digital2023