MKT: Az Amazon árnyékában

Hírek2023. ápr. 25.Növekedés.hu

''Az Amazon árnyékában – Webkereskedelem Kelet-Közép-Európában'' - címmel szervez online kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság.

Az Amazon árnyékában – Webkereskedelem Kelet-Közép-Európában. Ezzel a címmel szervez online kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Kelet-közép-európai Szakosztálya 2023. április 26-án, szerdán 10 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény előadói: Kiss Dezső, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nemzetközi Üzletfejlesztési Osztályának vezetője; Várkonyi Balázs, az eMAG Magyarország igazgatótanácsának elnöke; valamint Zabari István, a Lumenet Kft. ügyvezetője. A beszélgetést Matus Tibor, a Mandiner Makronóm újságírója, a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság alelnöke moderálja.

A rendezvény egyúttal az MKT Kelet-közép-európai Szakosztályának tisztújító rendezvénye is lesz. A tisztújítás szavazólapját egy héttel a rendezvény előtt e-mailen küldjük el a szakosztály szavazásra jogosult – tagdíjhátralékkal nem rendelkező – tagjainak.