Négy programba is toboroz startupokat a Design Terminal

Hírek2021. aug. 5.Növekedés.hu

Az agrárium kihívásaira megoldást kínáló vállalkozók, a fintech témakörében jártas innovátorok, és a régiós terjeszkedés valamint a háromhónapos Mentorprogram iránt érdeklődők jelentkezését is várják.

NAK TechLab – vezető agrárnagyvállalatokkal

A hazai agrárszektor vezető nagyvállalataival dolgozhatnak együtt azok a startupok, akiknek fejlesztése potenciális megoldás lehet a mezőgazdaság égető kihívásaira. A NAK TechLab, vagyis a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Design Terminal inkubációs programjának következő felvonására augusztus 22-ig várják a jelentkezőket. 

Számtalan hosszú távú startup-nagyvállalati együttműködés született már az ezt megelőző programok során.

Az agrárszektorra hangolt innovatív megoldásoknak ez alkalommal is lehetősége nyílik arra, hogy versenyképesebbé, fenntarthatóbbá és környezettudatosabbá tegyék az iparágat és a piacot. 

A háromhónapos programban nagyvállalatok kiemelkedő szerepvállalása teremti meg azt, hogy a fiatal vállalkozások valós piaci körülmények közt fejlesszék terméküket. A résztvevő startupok üzleti képzések, intenzív workshopok során, valamint agráripari, üzletfejlesztési és nagyvállalati mentorokkal dolgozva hozhatják lendületbe fejlesztésüket.

A részletekről a NAK TechLab oldalán lehet bővebben olvasni. 

Mentorprogram – jön az őszi szemeszter!

Ebben a félévben is várja a leginspirálóbb innovátorokat Mentorprogramjába a Design Terminal. Többek között termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben kaphatnak szakmai segítséget a startupok.

A program erőssége most is a hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat, akik közreműködésével nagy szerepet kap a csapatok igényeire szabott, egyéni mentorálás.

Augusztus 9-ig várják a jelentkezéseket, méghozzá ezen a linken

V4 Startup Force – újra V4 Bootcamp!

Az előző szemeszterben újragondolt V4 Startup Force Program már a kiválasztási folyamat során értékes ismeretekkel és kapcsolatokkal vértezi fel a startupokat.

20 csapat kerül be a régiós vállalkozásfejlesztési program Bootcampjére, ahol workshopok és networking események várják őket, sőt nagyvállalatokkal, valamint kis- és középvállalkozásokkal üzleti találkozókon is részt vehettek.

A program egyik legfőbb célja most is az, hogy a régiós terjeszkedésben segítse a visegrádi országok startupjait. Az őszi szemeszterre jelentkezni augusztus 22-ig lehet. 

X-Europe – FinTech startupokat várnak

A deep tech startupokat képzésekkel és kapcsolatokkal segítő X-Europe program hatodik, záró kohortjára is elindult a toborzás. FinTech témakörben várják a szervezők a startupok jelentkezését szeptember 10-ig.