Novák Katalin a Svájci Gazdasági Fórumon tart előadást - Fotó

Hírek2023. jún. 8.MTI

Magyarország szerepe Európában címmel tart előadást Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön a Swiss Economic Forumon (Svájci Gazdasági Fórum - SEF) Interlakenben.

A SEF Svájc vezető gazdasági konferenciája, amelyet június 8-án és 9-én 25. alkalommal rendeznek meg. A Valósítsuk meg! mottójú jubileumi találkozó egyik vezető előadója Novák Katalin lesz.

A rendezvényen minden évben az üzleti élet, a tudomány, a politika és a média több mint 1000 vezetője találkozik Interlakenben.

Az idei fórum előadója lesz mások mellett Alain Berset, a Svájci Államszövetség elnöke; Garri Kimovics Kaszparov nemzetközi sakknagymester; Thomas Jordan közgazdász és jegybankár, a Svájci Nemzeti Bank igazgatótanácsának elnöke; Ian Matthew Morris történész, régész, a Stanford Egyetem professzora és Lisa Eckhart előadóművész.

Zürich, 2023. június 7. Novák Katalin köztársasági elnök és Szennyessy László, a svájci Magyarház Alapítvány elnöke a magyar diaszpóraszervezetek fogadásán a zürichi Hotel Widderben 2023. június 7-én.Zürich, 2023. június 7. Novák Katalin köztársasági elnök és Szennyessy László, a svájci Magyarház Alapítvány elnöke a magyar diaszpóraszervezetek fogadásán a zürichi Hotel Widderben 2023. június 7-én. MTI/Bruzák Noémi