OTP Nyugdíjpénztár: Ajándékozza a jövőt karácsonyra!

Hírek2019. nov. 27.Növekedés.hu

Innovációval készül az év végi befizetési rohamra az OTP Nyugdíjpénztár. Idén novembertől a legnagyobb nyugdíjpénztár tagjai már online, bankkártyájuk segítségével is gyarapíthatják saját, vagy ismerősük, rokonuk nyugdíjcélú megtakarításait.

Az OTP Nyugdíjpénztárhoz az idei év első kilenc hónapjában több mint 8,7 milliárd forintnyi egyéni befizetés érkezett, ami 11 százalékos emelkedés 2018 azonos időszakához képest. Ez is mutatja, hogy minden évben, egyre nagyobb a lakosság igénye a nyugdíjcélú megtakarítások iránt. Az OTP Nyugdíjpénztár, az év végi hajrá előtt most még egyszerűbbé teszi a befizetés folyamatát.

Évről évre azt tapasztaljuk, hogy tagjaink év végén növelik az egyéni befizetéseik összegét. Nem volt ez másként tavaly sem, amikor az utolsó negyedévben 6,1 milliárd forintnyi egyéni befizetés érkezett pénztárunkhoz. Idén, az új bankkártyás befizetési lehetőséggel szeretnénk megkönnyíteni azon tagjaink dolgát, akik az utolsó pillanatban gondoskodnának saját nyugdíjas korukról, vagy épp rokonaikat szeretnék meglepni a gondtalan időskori évekkel

– mondta el az új szolgáltatásról Nagy Csaba, az OTP Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója.

Az OTP Nyugdíjpénztár több mint 230 000 tagja idén novembertől, a pénztár portál oldalán keresztül, bejelentkezés nélkül, két azonosító adat megadásával bármely nyugdíjpénztártag számlájára, vagy a bejelentkezést követően saját nyugdíjszámlájára fizethet tagdíjat bankkártyája segítségével.

A befizetések valamennyi esetben a legnagyobb hazai online fizetési szolgáltatáson, a SimplePay felületén keresztül történnek, garantálva azok biztonságosságát, és egyszerűségét.

A kártyás fizetés lehetőségeiről és részleteiről a pénztártagok az otpnyugdij.hu oldalon tudhatnak meg többet.