"A sikeres üzemeltetés alapja az alapos átvilágítás"

Hírek2023. szept. 30.Növekedés.hu

Újabb szállodával bővült a Hotel & More Group független szállodaüzemeltető portfoliója. Ezzel a szálláshellyel együtt a cégcsoport kínálata 33 hazai és határon túli egységre bővül.

Castrum Hotel néven folytatja működését az a Székesfehérvár történelmi belvárosának szélén álló 95 szobás szálloda, amely eddig Novotel Székesfehérvár néven üzemelt. A szálláshely október 1-től csatlakozik a Hotel & More Grouphoz. Az egyéni turistákon túl, a városban és a környékén működő multinacionális vállalatok vendégeinek és dolgozóinak hosszú távú elszállásolásában is komoly szerepet kap. Emellett kiváló rendezvényhelyszín is, hiszen 10-200 fő közötti események ideális helyszíne, legyen szó konferenciákról, képzésekről, csapatépítő tréningekről vagy akár felsővezetői meetingekről.

Az új név által is fémjelzett megújulás kapcsán Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója kifejtette: „a szálloda szobáinak és közösségi tereinek hamarosan kezdődő megújulására – ami nem érinti a mindennapos üzemelést -, a nemzetközileg is elismert és díjazott belsőépítész, Varró Zoltán által alapított VARRODESIGN belsőépítészeti tervei alapján kerül sor.

Egy sikeres üzemeltetés alapja a mindenre kiterjedő átvilágítás. Amihez már olyan szakértői csapattal rendelkezünk, amely a legkisebb kockázati tényezőt is feltárja” – magyarázza a vezérigazgató.

A sikeres működést a Hotel & More Group saját fejlesztésű foglalási rendszere, illetve a saját fejlesztésű mobil applikációja, valamint a Hotel & More Partnerprogram és Hotel & More Hűségprogram is segíti.

„Mivel a szállodaiparban kulcsfontosságú az egységekben dolgozó munkatársak szerepe is, ezért a Hotel & More Group szakmai tréning programjai további támogatást nyújtanak a munkavállalóinknak, hogy kimagasló vendégelégedettséget érjenek el megfelelő szakmai munka végzésével– teszi hozzá a Klemm Balázs vezérigazgató.