Díjakat kapott az MKB Private Banking és az MKB-Pannónia Alapkezelő

Hírek2020. nov. 4.Növekedés.hu

Több neves szakmai elismerést is átvetett az MKB alapkezelője és a kiemelt üzletága.

Az MKB Bank Nyrt. szerdai közleménye szerint a Blochamps Capital pénzügyi tanácsadó társaság szervezésében odaítélt Private Banking Hungary Díjjal az MKB Private Banking és az MKB-Pannónia Alapkezelő teljesítményét is elismerték.

Az MKB Private Banking idei teljesítményét „Az Év Üzletágfejlesztője Díj”-jal és az „Egy Ügyfélre Jutó Kezelt Vagyon Díj”-jal ismerte el a szakma; Szücs Benedek, az MKB Private Banking privátbankára „Az Év Junior Privátbankára Díj”-at kapta.

Az MKB-Pannónia Alapkezelő és Wéber Tamás az idei évben létrehozott „Alapkezelői Díj”-at érdemelte ki.

Az „Alapkezelői Díj” kitüntetettjéről a privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatók döntöttek azt mérlegelve, hogy ki az az alapkezelő menedzser, akivel a leginkább szeretnek együtt dolgozni, továbbá akinek különösen sokra becsülik mindennapi munkáját - emeli ki a közlemény, amely idézi Pleschinger Gyula Márkot. A MKB Private Banking igazgatjó úgy fogalmazott:

"Mindhárom díj tükrözi az MKB Private Banking elkötelezettségét az egyre magasabb színvonalú szolgáltatások mellett."

A pénzintézet álta 2019 őszén bevezetett piacvezető, és privátbanki ügyfelek számára díjmentesen elérhető bankkártyacsom méltó az MKB Bank legjobb hagyományaihoz, befektetési tanácsadásunk pedig tovább erősödött az egyre bővülő befektetésialap-termékkínálatunkkal, valamint a megújult strukturált kötvényforgalmazási eljárással - tette hozzá. Az igazgató különösen büszke „Az Év Junior Privátbankára Díj”-ra, mert bizonyítja, hogy az MKB Private Banking olyan szakmai műhely, amely nemcsak megtalálni, hanem pályájukon támogatni is képes fiatal munkatársait.

Benczédi Balázs, MKB-Pannónia Alapkezelő, vezérigazgató a közlemény szerint kiemelte: a céget a kölcsönös partnerségre való törekvés jellemzi.