Folytatódik a stratégiai együttműködés az MKB és a MEGFOSZ között

Hírek2021. júl. 12.növekedés.hu

Újabb, egy évre szóló stratégiai megállapodást kötött az MKB Pénzügyi Csoport és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ).

A pandémia megmutatta, hogy a gazdaság helyzete akár hirtelen és kiszámíthatatlanul is változhat, emiatt alapvető fontosságú az agrárvállalkozások kiszámítható pénzügyi támogatása, a modern agrárium finanszírozása, illetve a különböző szektorok szereplőinek összefogása. Ennek kiváló példája az MKB Pénzügyi Csoport és a MEGFOSZ újabb megállapodása, amelynek keretében az MKB Bank és az MKB-Euroleasing a MEGFOSZ szakmai működésének és programjainak támogatását is tovább folytatja - adták hírül közleményükben. 

Az MKB Pénzügyi Csoport továbbra is széles termékpalettával és felkészült szakértőkkel áll az agrárvállalkozások rendelkezésére annak érdekében, hogy azok biztos pénzügyi egyensúly mellett tudjanak működni, fejlődni.

Vály Judit, az MKB-Euroleasing vezérigazgatója elmondta: az elmúlt egy évben a pandémia ellenére a mezőgazdasági gépek iránti kereslet és ezzel párhuzamosan ezen szegmens finanszírozási igénye is tovább erősödött.