Távozik a Szallas.hu vezérigazgatója 

Hírek2023. dec. 7.MTI

Jövő februártól leköszön Szigetvári József, a Szallas.hu Zrt. vezérigazgatója, a posztot átmenetileg Rigó Ferenc tölti majd be - közölte a Szallas.hu.

A leköszönő vezérigazgató februártól stratégiai tanácsadóként segíti a cégcsoportot, és elsősorban a közép-európai akvizíciókra, illetve a lengyel piac digitalizálására koncentrál.

Szigetvári József vezetése alatt a Szallas.hu tizenkét év alatt miskolci turisztikai start-upból piacvezető belföldi online foglalási portállá vált, majd külföldi akvizíciókkal 5 országban tevékenykedő, 500 emberből álló csapattal dolgozó közép-európai cégcsoporttá (Szallas Group) nőtte ki magát. Tavaly a cégcsoportot felvásárolta a lengyel Wirtualna Polska Holding - írták a közleményben.

Februártól az új vezérigazgató érkezéséig a Szallas Group menedzsment tagja, Rigó Ferenc vezeti átmenetileg a csoportot.

Rigó Ferenc hasonló sikertörténetet írt Kolozsvárról indult online foglalási oldalával, a Travelminit.ro-val. A romániai szegmens vezetőjeként 2018 óta aktív szerepet vállalt a csoport működésében, ötéves stratégiájának kialakításában.