Visszatér a lakáslottó, 100 milliós lakás lesz a tét

Hírek2023. aug. 21.Sz.A.

100 milliós értékű lakásnyeremény érkezik, egyedülálló akciót indít a Szerencsejáték Zrt. az OTP Bank együttműködésével augusztus 28-tól.

Az elmúlt évtized egyik legnagyobb értékű hazai tárgynyereményét, egy több mint 100 millió forint értékű penthouse-jellegű lakást nyerhet egy szerencsés Játékoskártya birtokos. Már egymillió játékos igényelte a Játékoskártya szolgáltatást a lottózókban.

Ötven év után a Szerencsejáték Zrt és az OTP Bank együttműködésével visszahozza a lakásnyereményt, amit a nemzeti lottótársaság Játékoskártya elnevezésű hűségprogramjában résztvevő játékosai számára lesz elérhető.

Már egymillió Játékoskártya-ügyfele van a Szerencsejáték Zrt-nek, és ezt 30 százalékkal kívánjuk bővíteni a lakásnyeremény akcióval – mondta Máger Andrea a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Akik nem a főnyereményért indulnak, azok között egy darab 500 ezer forintos, és 5 darab 100 ezer forintos nyereményt sorsolnak ki.

Az OTP által korábban vitt nyereményjátékok közül a lakásnyeremény, az autó és a nyaralónyeremények voltak a legnépszerűbbek – emlékezett vissza Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

A sportfogadás és a lottó évtizedekig összeforrtak az OTP nevével, hiszen 1991-ig a bank szervezte ezeket a játékokat.

Mint mondta, az említett lakás a Somfa utcában épül, penthouse jellegű, az illetékeket az OTP és a Szerencsejáték Zrt. közösen vállalja. Idén az OTP 600 lakást épít – tette hozzá Csányi Sándor.

Az eseményen Csányi Sándor az OTP pénzügyi történeti gyűjteményének részét képező Ottó Lottó – trikót ajándékozta a Szerencsejáték Zrt.-nek, a legendás trikót Kabos László viselte.

A Játékoskártyával hosszú távon tervez a lottótársaság.

A meglévő funkciók továbbfejlesztésével, és újak bevezetésével az egyik legnagyobb hűségprogramot kívánják felépíteni a következő két évben. 

Ezzel párhuzamosan elindították egy új, a nemzetközi trendeket és a játékosok igényeit is magába foglaló applikáció fejlesztését is.