Kétmilió forint egy régen dédelghetett álom valóra váltására

Hírek2023. júl. 22.Szalma György

A Padthai és a FiberShake közös ösztöndíj programot hirdetett, amelyen bárki indulhat Magyarországon, nemtől, kortól függetlenül.

Augusztus 31-ig lehet pályázni a Padthai és az activé FiberShake közös ösztöndíjára. Magyarország területétől kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet a kétmillió forint összértékű ösztöndíjra, aki úgy érzi, mindössze egy kis támogatásra van szüksége egy nagy terv valóraváltásához.

Hiszünk abban, hogy az álmok megvalósíthatóak, és hiszünk a támogatás erejében. Ezért létrehoztunk egy ösztöndíj programot, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a fiatalok vagy épp az idősebb korosztály tagjai elérjék az álmaikat, fejlődjenek a választott területükön. Az ösztöndíj segítségével támogatjuk és inspiráljuk az embereket, hogy kiteljesítsék tehetségüket és elkötelezetten dolgozzanak az álmaikért

mondta Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar ügyvezető tulajdonosa sajtótájékoztatóján.

Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar ügyvezető tulajdonosa sajtótájékoztatóján

A FiberShake, társalapítója, kreatív igazgatója, Vadász Fanni hozzátette, hogy hogy boldogan járulnak hozzá a projekt megvalósításához, különösen, hogy olyan céggel tehetik ezt együttműködésben, amellyel nagyon közösek az értékeik, illetve motivációs forrásaik.

Sokunk életében van olyan, hogy egy meg nem valósult álmot dédelgetünk akár éveken, évtizedeken át. Volt idő, amikor az activé FiberShake-re is azt hittük, hogy sosem valósul meg, és csak az álmainkban, vágyainkban él tovább. A mi álmunk kemény munkával valósággá vált, ami a mai napig néha felfoghatatlan számunkra

mondta el Vadász Fanni.

A pályázat ötletgazdái bíznak benne, hogy a megfelelő támogatással bárki képes kilépni a komfortzónájából és megvalósítani rég dédelgetett álmát, vagy éppen megtenni az első lépeseket egy izgalmas és kihívásokkal teli új úton. Az álom tárgya bármi lehet, továbbképzés, bármilyen használati eszköz, oktatási program, elérhetetlennek tűnő sport-felszerelés vagy hangszer.

Augusztus 31-én 23:00-ig várják a pályázatokat az active.padthaiwokbar.com oldalon. A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy egy motivációs levél mellett bemutassák az álmukat, és meggyőzzék a két cég képviselőit elszántságukról, kitartásukról, kreativitásukról. A beérkezett pályaművek kiértékelése után szeptember elején derül ki, ki az az egy szerencsés, aki a kétmillió forintos ösztöndíjat elnyerte.